Tag Archives: in english

Everybody notice

(that) “Everybody” ALWAYS notice (my) mistakes. But NEVER wanna know why. Then, should i care?

That my previous statement on Twitter.

This morning I’ve made a 2 mistakes. One of them is I really do feel very sorry about, lets call it mistake A. But the second mistakes is the one that i did not feel sorry at all.

So when I was told that everybody notice that I ALWAYS doing second mistake, I am burn.

Burn because I did not ALWAYS doing things they said ALWAYS NOTICE that I am doing it.

Well, I do doing it often.  But not always. I did not doing it on purpose but I did not feel really sorry.

Because:

1.  I have my own reason for letting myself  doing it often.

2. I did things to replace any loss that caused by that mistakes.

I have tried to tell that I did not always doing second mistake. Then I am told that everybody notice. My response is Thank you. To avoid further damage.

But actually, I’m in the urge of telling my feelings anyway. But i don’t want to  bother her again.

So this note was published.always notice

I don’t know, but when i notice like someone always doing the same mistakes, i feel like i need to tell him/her. OR that means that I don’t have enough work to do.

Orang koq ya bisa jahat banget 😦
Advertisements

Its S not M…

 

No I’m not mad..

I’m just sad.

I’m might no longer needed.
Continue reading →

I’ve got nothing to hide..except for thoughts that surely will bothers you a lot

Do you share all personal password with your spouse/mate? Like Facebook, cellphone, Twitter, personal laptop, etc?

I do!!

Well, we choose not to hide anything except some of our annoying mind (sometime).

We do share all of our social network password and personal gadget.

We both are freely checking on each others cellphone.  Anytime.. Though if we did, it means : I’m bored with my phone and I would like to see yours to see any messages and play games. And its not happen very often.

And PLEASE TAKE NOTES: WE BOTH ARE NOT IN-SECURED.

Continue reading →

oshong si monster imut

Selain Emonq, gw juga memboyong Oshong ke rumah Royal.

Berbeda dengan Emonq yang berbiji 2, Oshong hanya berbiji satu… Makanya kadang mereka disebut dikotil dan monokotil..:p

Berbeda dengan emonq yang cenderung manja dan sering teriak (bukan menggonggong) meminta perhatian, Oshong hanya diam, duduk bersandar di dinding dengan muka menyedihkan.

Well, I’m just gonna sit here.. doing nothing..

Yang hasilnya: Emonq sering disemprot dan Oshong yang memenangkan belaian penuh kasih dari siapapun yang melihatnya.

Gw rasa Oshong pandai mempermainkan pikiran. Saat diabaikan, Oshong akan memasang pose duduk menyender andalan dan memasang muka murung menyedihkannya, menatap gw dalam dan seakan2 penuh konsentrasi.

this glasses help me look serious.. seriously concentrate.

Dibalik keimutannya, oshong lebih gahar. Dan walaupun bertubuh lebih kecil/pendek dari emonq, Oshonglah yang lebih dulu sering memancing perkelahian. Gimanapun, tersirat jelas kalo Emonq, takut sama oshong.

“Ocong ngerebut tulangku.. mending nunggu yg masak aje dahh..”

Oshong suka berlari, dibanding Emonq yang suka terganggu dengan bau2an, Oshong, jika dituntun untuk lari, akan berlari dengan teratur tanpa sibuk membaui.

Pernah sekali waktu sore2, jalan2 keliling bawa oshong, gw dilewati rombongan anak2 kecil dengan sepeda. Dan salah satu dari mereka spontan berkata, teriak ke gw dengan semangat: “Iiiih,..anjingnya kayak monster!” Gw cuma ketawa sambil bilang; “Ini emang monster, cuma kayak anjing..” Silahkan cek sendiri..

Be afraid.. be very afraid..

Well, M lebih seneng nyebut mereka “monyet2” daripada anjing2..hihihi.. 4 legged monkeys..<3

Biodata:

Nama                  : Oshong Rusuh Van Belltextron

Panggilan favorit : Oshong/Oshyong, Ocong, osongosong, Ocong marocong, NO! NO! NO!, Osong NO!

Umur                   : 8 bln

Hobby                  : jilatjilatjilat, gigitin keset, nakut2in Emonq

Keahlian              : menyelinap kabur (rasio kegagalan: 5x mencoba kabur, 8x ketangkep), larilarilari, akting tak bersalah, tampak imut

Makanan kesukaan : TULANGTULANGTULANGTULANGTULANG

Mainan kesukaan    : SEMUA yang bisa digigit

Yang paling dibenci : orang asing, kumis digunting terus diliatin Emonq

Paling gak ngerti sama : si M yang suka lipsync sambil gaya2, Mommy Maslotee yang suka show karaokean, Mommy Chuwey yang suka marah2 ga jelas

Kata2Mutiara: LARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII…….

%d bloggers like this: